Vill du ha en vardag som fungerar bättre?

Du kan göra stor skillnad!

 • Harmonisk vardag

  Bemötandet av ditt barn kan göra hela skillnaden! Få insikter och metoder för hur du kan ändra inte bara vad du säger utan också hur du säger det för att få mer harmoni hemma.

 • Nöjd med dig själv

  Vi har alla ett sätt att vara förälder på. Vad är viktigt för dig? Ta ut riktningen och få lättare att nå fram till ditt barn.

 • Ge barnet möjlighet att lyckas

  "Jag hör bara bla bla bla när du pratar mamma!" Har du hört det någon gång? Det är lätt att använda för många ord. Här får du smartare sätt att nå fram.

Bonusar till dig!

Vi vill att du ska få så mycket ut av kursen som möjligt. Därför ger vi dig helt utan extra kostnad två bonusar som kan hjälpa dig vidare i vardagen!

 • Bonus #1 Gott samarbete med förskola och skola

  Få våra filmer om hur du kan bidra till ett gott samarbete med förskolan eller skolan utan kostnad! Framgångsfaktorer, fällor och en påminnelse om hur viktig du är!

 • Bonus #2 Onlineföredrag

  Få föredraget Väl fungerande vardag med barn med adhd helt utan kostnad. Hör Jill Nyqvist inspirerande berättelse om med- och motgångar i vardagen med barn med adhd.

Kursens innehåll

Många filmer? Ingen fara, de är korta lättillgängliga!

Vad tyckte andra deltagare om kursen?

 • Förälder

  Jag behövde bli påmind hur viktig person jag är för mitt barn och att jag väljer en viss väg att gå kan vara den rätta för mitt barn. Ibland är det lätt att tappa tron till sig själv

 • Förälder

  Hade möte med skola i samband med detta avsnitt och måste erkänna att jag inte alltid är nöjd men det blev ett bättre möte än tidigare för att jag inte hade taggarna ut.

 • Förälder

  Viktigt! Inser att jag kan bemöta bättre. Fick bra tips!

Få en sommar med mindre konflikter!

Sommarledighet kan vara tufft! Få tips och metoder som du kan använda för att få en skönare ledighet.

Stängd för anmälan

Både mamma och pappa kan gå kursen!

Gå kursen ihop och få en samsyn kring hur ni ska agera. Passa på att få inspiration, verktyg och mindset för att få en riktigt bra sommar!

Stängd för anmälan

Det är vi som guidar dig genom kursen

 • Jill Nyqvist

  Förälder

  Jill Nyqvist

  Jill Nyqvist är förälder till barn med adhd. Hon har jobbat med att skapa de bästa förutsättningarna för sin son att få tillgång till sina styrkor. Det har varit en lång och krokig resa med både med- och motgångar. Under åren har hon haft ett väl fungerande samarbete mellan hem och skola.
 • Ulrika Gill

  Pedagog

  Ulrika Gill

  Ulrika Gill är pedagog med lång erfarenhet av att jobba med barn med särskilda behov. Hennes vardag har under många år bestått av att använda bemötande och pedagogiska metoder för att stödja elever i olika åldrar. En av hennes absoluta superkrafter är att nå fram genom att visualisera för både sig själv, föräldrar och elever.

Vanliga frågor

Undrar du något? Kanske finns svaret här!

 • Om jag inte blir nöjd?

  Upptäcker du att kursen inte var rätt för dig så får du hela summan tillbaka! Inga problem! Vi vill att du ska vara nöjd. Hör av dig inom 30 dagar från att du anmälde dig så får du alla pengar tillbaka.

 • Vilken ålder är kursen för?

  Du kan ha barn i alla åldrar och ha nytta av kursen. De verktyg och mindset du lär dig kan du använda på både mindre och större barn.

 • När börjar och slutar kursen?

  Du får tillgång till de två första kapitlen och dina bonusar direkt när du anmäler dig. Därefter släpps nya kapitel en gång i veckan. Vi har delat upp det så att du inte känner att det blir för mycket att göra på en gång.

 • Har inte så mycket tid, är kursen omfattande?

  Vi har gjort filmerna korta för att de ska vara lätta att ta till sig. Vårt mål är att du ska få så mycket som möjligt med dig utan att behöva lägga så mycket tid.

 • Måste jag göra den på datorn?

  Dator går bra men du kan lika gärna göra den på surfplattan eller mobilen. Allt innehåll finns på portalen och du kan pausa, se flera gånger och komma tillbaka som det passar dig.