Tar din vardag mer energi än du har?


Du är förälder till barn med adhd. Det är inte enkelt och det kräver ibland allt du har. Utbrott att hantera, hårda ord att försöka skaka av sig och så alla försök att få omgivningen att förstå. 

Upplever du dessutom att du har svårt att samarbeta med din partner? För även om vi lever ihop har vi föräldrar ibland problem med att nå fram till varandra. Svårt att komma överens om vad som är bäst för våra barn. 

Vardagen med att få iväg barnen till förskolan eller skolan, hämta, laga middag, försöka få syskonen att inte slå ihjäl varandra och sedan få dem att stänga av Ipad eller datorn för att gå och lägga sig. Konflikter som uppstår, kläder som flyger, vantar som försvinner och läxor som aldrig kommer hem. Dessutom oroar vi oss över alltifrån brist på kompisar, skola som inte funkar och sömnen som är svår till hur det ska blir i framtiden. 


Ibland blir det bara för mycket. Det sliter och dränerar oss på energi. I värsta fall mer energi än vad vi har. Då är vi ute på hal is. Vi kan i n t e ge mer än vad vi har. 

Jag vet, vi gör det iallafall och det är inte hållbart. 

Du vill det bästa för ditt barn!

Självklart vill du det bästa för ditt barn och du är en viktig del av få till det. Därför behöver du hitta tankesätt, verktyg och metoder som hjälper dig i vardagen att bli den hållbara förälder du behöver vara. Som du förtjänar att vara. Du behöver en hel verktygslåda för att hantera oro, negativa tankar, strategier för att förhindra utbrott. När du har hela verktygslådan kan du välja väg. Du får ett sätt att hantera vardagens utmaningar som gör att du fyller på energin, ser ljuset i tunneln och kan på riktigt känna att det kommer att ordna sig. 


Vardagen kan bli bättre! Även för dig! Jag vet hur vardagen var med adhd när jag inte hade verktyg, insikter och metoder att stödja mig på och jag känner skillnaden! Under den här tiden hade jag dessutom ett krävande jobb som jag älskade. Jag jobbade som chef och hade höga ambitioner för mitt ledarskap. Utan den resa i personlig utveckling som jag gjort under de här åren hade jag aldrig klarat det. 

Nu vill jag dig samma möjligheter. Därför har jag och Ulrika Gill (lärare med visualisering som sin superkraft) satt ihop våra bästa tips till dig. Du får nya insikter både om personlig utveckling, föräldraskap och övningar för att komma dit. För det här är din resa. Det är du som formulerar vilken förälder du vill vara och börjar ta stegen för att komma dit. Vi hjälper dig steg för steg. 

Gör så här:

1. Anmäl dig till kursen här nedan. 

2. Du får tillgång till första kapitlet och bonusar direkt.

3. Gör uppdragen vartefter de kommer. De kommer att förändra din vardag!

4. Om du blir osäker under kursens gång finns vi där för dig. Du gör allt i din takt. 

5. Kursen kostar 1195 kr och du har tillgång till den i tre månader. 

Varmt välkommen!

 

Så här tyckte andra föräldrar som gått kursen

 • Toppen

  madelene Säteråsen

  Jag tycker det är skönt att höra hur det kan vara att man inträde ensam i detta. Sen att man får bekräftelse på det man gör själv, känner igen sig i mycket s...

  Läs mer

  Jag tycker det är skönt att höra hur det kan vara att man inträde ensam i detta. Sen att man får bekräftelse på det man gör själv, känner igen sig i mycket som ni pratar om. Jag blir så inspirerade av er. Toppen.

  Läs mindre
 • Inspirerad och så mycket bra verktyg

  margareta bäckäng

 • Tack!

  Anngela Sundbäck

  Med värme och tydlighet får man ta del av både konkreta tips och verkliga exempel. Min son är 12 nu och visst gör vi redan vissa saker, men tänk om jag hade ...

  Läs mer

  Med värme och tydlighet får man ta del av både konkreta tips och verkliga exempel. Min son är 12 nu och visst gör vi redan vissa saker, men tänk om jag hade kunnat ta del iväg kursen när han var mindre, vilken skillnad det kunde gjort för bådas välbefinnande! Tack för att ni delar med er!

  Läs mindre

Betalningsalternativ

Du kan välja att betala en gång eller dela upp betalningen på två gånger.

Bonusar till dig!

Vi vill att du ska få så mycket ut av kursen som möjligt. Därför ger vi dig helt utan extra kostnad två bonusar som kan hjälpa dig vidare i vardagen!

 • Bonus #1 Gott samarbete med förskola och skola

  Få våra filmer om hur du kan bidra till ett gott samarbete med förskolan eller skolan utan kostnad! Framgångsfaktorer, fällor och en påminnelse om hur viktig du är!

 • Bonus #2 Onlineföredrag

  Få föredraget Väl fungerande vardag med barn med adhd helt utan kostnad. Hör Jill Nyqvist inspirerande berättelse om med- och motgångar i vardagen med barn med adhd.

Vill du ha en vardag som fungerar bättre?

Du kan göra stor skillnad!

 • Harmonisk vardag

  Bemötandet av ditt barn kan göra hela skillnaden! Få insikter och metoder för hur du kan ändra inte bara vad du säger utan också hur du säger det för att få mer harmoni hemma.

 • Nöjd med dig själv

  Se tillbaka på ditt föräldraskap och var nöjd med det du åstadkommit! Inklusive motgångar, resultat som uteblivit och alla framgångar. Känn att du gjort allt du kunnat för att tackla den här utmaningen. Mer kan ingen göra. <3

 • Ge barnet möjlighet att lyckas

  "Jag hör bara bla bla bla när du pratar mamma!" Har du hört det någon gång? Det är lätt att använda för många ord. Här får du smartare sätt att nå fram.

Kursens innehåll

Många filmer? Ingen fara, de är korta lättillgängliga! Du har tillgång till dem i tre månader och gör uppdragen i din egen takt.

Vad tyckte andra deltagare om kursen?

 • Förälder

  Jag behövde bli påmind hur viktig person jag är för mitt barn och att jag väljer en viss väg att gå kan vara den rätta för mitt barn. Ibland är det lätt att tappa tron till sig själv

 • Förälder

  Hade möte med skola i samband med detta avsnitt och måste erkänna att jag inte alltid är nöjd men det blev ett bättre möte än tidigare för att jag inte hade taggarna ut.

 • Förälder

  Viktigt! Inser att jag kan bemöta bättre. Fick bra tips!

Utveckla ditt föräldraskap

Du får färre konflikter, mer energi och viktigast av allt, en stark relation till ditt barn.

Anmäl dig här

Anmälan öppen ett tag till

 • 00Dagar
 • 00Timmar
 • 00Minuter
 • 00Sekund
Ja tack! Till anmälan!

Både mamma och pappa kan gå kursen!

Gå kursen ihop och få en samsyn kring hur ni ska agera. Kursen kostar 1195 kr och du har tillgång till den i tre månader.

Anmäl dig här

Det är vi som guidar dig genom kursen

 • Jill Nyqvist

  Förälder

  Jill Nyqvist

  Jill Nyqvist är förälder till barn med adhd. Hon har jobbat med att skapa de bästa förutsättningarna för sin son att få tillgång till sina styrkor. Det har varit en lång och krokig resa med både med- och motgångar. Under åren har hon haft ett väl fungerande samarbete mellan hem och skola.
 • Ulrika Gill

  Pedagog

  Ulrika Gill

  Ulrika Gill är pedagog med lång erfarenhet av att jobba med barn med särskilda behov. Hennes vardag har under många år bestått av att använda bemötande och pedagogiska metoder för att stödja elever i olika åldrar. En av hennes absoluta superkrafter är att nå fram genom att visualisera för både sig själv, föräldrar och elever.

Vanliga frågor

Undrar du något? Kanske finns svaret här!

 • Om jag inte blir nöjd?

  Upptäcker du att kursen inte var rätt för dig så får du hela summan tillbaka! Inga problem! Vi vill att du ska vara nöjd. Hör av dig inom 30 dagar från att du anmälde dig så får du alla pengar tillbaka.

 • Vilken ålder är kursen för?

  Du kan ha barn i alla åldrar och ha nytta av kursen. De verktyg och mindset du lär dig kan du använda på både mindre och större barn.

 • När börjar och slutar kursen?

  Du får tillgång till de två första kapitlen och dina bonusar direkt när du anmäler dig. Därefter släpps nya kapitel en gång i veckan. Vi har delat upp det så att du inte känner att det blir för mycket att göra på en gång.

 • Har inte så mycket tid, är kursen omfattande?

  Vi har gjort filmerna korta för att de ska vara lätta att ta till sig. Vårt mål är att du ska få så mycket som möjligt med dig utan att behöva lägga så mycket tid.

 • Måste jag göra den på datorn?

  Dator går bra men du kan lika gärna göra den på surfplattan eller mobilen. Allt innehåll finns på portalen och du kan pausa, se flera gånger och komma tillbaka som det passar dig.

 • Kan jag inte googla det här?

  All information du behöver finns i böcker, poddar och på internet. Vi har lagt hundratals timmar på att studera böcker, forskning och testat metoder i vardagen. Med den här kursen får du en genväg. All vår kunskap sammanställd på ett tillgängligt och lättsamt sätt.